2009/01/19

Prosessit kuntoon

Tämän päivän työt liittyivät enempi vähempi siihen, että viestit kulkisivat ja asiat toimisivat. (No jaa, minkä päivän työt eivät liittyisi?)

Aamupäivällä "rehtorin toimisto ja yhteiset palvelut" tapasivat opiskelijakunnan uuden hallituksen ja osan edustajistoa - jotta tiedettäisiin mitä kukin tekee ja kehen milloinkin kannattaa olla yhteydessä, puolin ja toisin. Viestinvaihtoa jatketaan tietysti koko ajan, muun muassa likimain kerran kuukaudessa "kahveilla", jossa juttu kulkee epämuodollisen tehokkaasti.

Iltapäivällä hetki opetussuunnitelmaprosessin kimpussa. Kehittämisehdotuksia on saatu sisäisessä auditoinnissa, ja nyt pieni ryhmä aloitti OPS-prosessin selventämisen. Jos teillä on ideoita siitä, miten esimerkiksi työelämältä ja opiskelijoilta saatu palaute OPSin sisällöistä ja meiltä valmistuvien osaamisesta kirjattaisiin näppärästi seuraavan OPSin suunnittelua varten, niin laittakaa minulle postia - tai kommentteja tähän. Jokaisella koulutusohjelmalla voisi olla oma ideapankki?

Mehän saamme palautetta - silloin kun saamme - lennossa, milloin missäkin, ja se jää todella haaviin ja uuden työn pohjaksi harmittavan harvoin.

Kuulumisiin,
Anne

No comments: